Experts en vins, licors, cerveses i alimentació selecta.

Oferim més de 6.000 referències, entre entre vins nacionals i internacionals, caves, destil·lats, licors i cerveses. També oferim alimentació selecta en conserves, embotits, pernils, formatges i delicatessen.

UNA MIRADA RÀPIDA A TOT EL QUE T’OFERIM.

vins_internacionals

Vins internacionals

Posem al vostre abast vins que provenen de diverses regions del món on s’elabora aquest producte.

França, Itàlia, Portugal, Alemanya, Sudàfrica, Àustria, Xile, Austràlia, Estats Units, Argentina, Nova Zelanda, Grècia, Líban, Israel, Suïssa, Canadà, Regne Unit, Índia, Brasil, Croàcia, Tailàndia, Geòrgia, Uruguai, Japó, Suècia, Luxemburg, Bulgària, Mèxic, Eslovènia, Xipre, Perú, Bèlgica i Romania.

Fareu un viatge al món a través del vostre paladar!

Vins nacionals

Disposem d’una àmplia gamma de vins de qualitat provinents dels 1,15 milions d’hectàrees de cultiu de cep que es distribueixen entre les 17 regions d’Espanya elaboradores d’aquest producte:

Vins de Pago, Vins amb Denominació d’Origen (DO), Vins amb Denominació d’Origen Qualificada (DOQ) i Vins de Qualitat amb Indicació Geogràfica.

Tots ells amb un marcat caràcter diferenciat conseqüència del medi geogràfic i el clima en el que es produeixen les matèries primeres, del seu sistema d’elaboració i de la influència del factor humà que participa en aquest procés d’elaboració.

Vins escumosos

Us oferim una gran varietat de vins escumosos provinents de totes les regions elaboradores.

El Cava, elaborat principalment al Penedès (Catalunya), les noves denominacions d’escumosos com la de la Conca del riu anoia, el Xampany, elaborat a la Xampanya (França), el Crémant (produït fora de la Xampanya) i l’Spumante (Itàlia).

Tots ells amb aquell punt de bombolla carbònica que tan ens agrada!

Destil.lats d’altres fruits i plantes

Posem a la vostra disposició una àmplia gamma de productes resultats de la destil•lació de fruites i plantes diverses que s’elaboren arreu del món:
Whisky: A partir del ferment de cereals, cervesa o malta.
Vodka: A partir de patata i cereals, o només de cereals.
Rom: A partir de la canya de sucre.
Brandy o Cognac de fruites: A partir de fruites moltes fermentades, com per exemple el Kirsch que és un Brandy elaborat a partir de la fermentació de la pruna
Tequila: A partir del mescal o l’atzavara, varietats d’un cactus del país asteca i del desert del sud d’Estats Units.
Aiguardents aromàtics: Inclou diferents begudes alcohòliques d’elevada graduació (més de 40º), com la Ginebra, elaborada a partir de ginebrons, o la Cachaça que s’elabora a partir de la canya de sucre, entre d’altres.

Licors

Oferim més de 100 referències de licors de tot tipus i provinents de tot el món.

Aquest grup està format per begudes d’una menor graduació alcohòlica (entre 27º i 40º) que inclou begudes dolces i aromàtiques. Les combinacions i sabors existents són il·limitats!

SIDRA, SANGRIES, APERITIUS I ABSENTA

Disposem també d’un gran ventall de productes de menor graduació alcohòlica i originaris de les diverses regions productores:
Sidra: Beguda alcohòlica de baixa graduació (d’entre 4 i 8°) fabricada amb el suc fermentat de la poma.
Sangria: Beguda alcohòlica refrescant típica de l’estiu, preparada a base de vi negre, aigua carbònica, taronja, llimona, sucre, certes espècies i fruites i gel.
Aperitius: Licors que es serveixen durant els aperitius com per exemple el vermut que està compost de vi blanc, donzell (planta aromàtica de sabor amarg que hi ha a la seva essència) i altres substàncies amargues i tòniques.
Absenta: Beguda alcohòlica destil·lada a partir d’herbes, principalment del donzell (Artemisia absinthium), l’anís verd i el fonoll.

Destil.lats vínics

Disposem de més de 100 referències de Brandy i Cognac, destil·lats que són fruit de la destil·lació del vi.

Aquest procés és molt conegut i senzill i permet augmentar el grau alcohòlic del vi i obtenir així, begudes de, com a mínim, 20º d’alcohol.

Lots de nadal

Des de fa més de 20 anys elaborem lots i cistelles de Nadal elaborats amb productes de qualitat per a obsequiar a clients, amics i treballadors durant les festes nadalenques.

Posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació.

Consulta el nostre catàleg.

DELICATESSEN

Disposem d’una àmplia gamma de productes d’alimentació selecta, artesanal i especialitzada.

Trobareu un gran nombre de referències de les marques de més qualitat de conserves de peix, conserves vegetals, ibèrics, foie gras, formatges, melmelades, olis i vinagres així com també dolços i xocolata.

Un plaer pel vostre paladar!

Cerveses

Posem a  la vostra disposició una gran varietat de cerveses nacionals i internacionals de  producció industrial i artesanal:

Des de la Moritz o la Guineu elaborades a Catalunya, fins a cerveses provinents d’Alemanya, Bèlgica, el Regne Unit, Austràlia, Estats Units o Mèxic.

Refrescos

Les nostres prestatgeries compten amb un elevat nombre de referències de refrescos de tots tipus, sabors i orígens.

Vinagres

Disposem d’una gran varietat de vinagres nacionals com internacionals.

El vinagre és un líquid miscible obtingut mitjançant fermentació acètica del vi i dels seus subproductes com la brisa. També pot procedir d’altres productes similars com la sidra i el malt.

Olis

Disposem d’una àmplia gamma d’olis vegetals de qualitat, amb denominació d’origen protegida provinents de diverses regions productores:

DOPs de Catalunya:

· Siurana, Les Garrigues, Oli de la Terra Alta, Oli del Baix Ebre – Montsià i Oli de l’Empordà

DOPs.Andalusia:

· Sierra de Segura, Sierra de Cazorla, Sierra Mágina, Montes de Granada, Poniente de Granada, Priego de Córdoba, Baena, Antequera, Sierra de Cádiz, Montoro-Adamuz, Estepa i Lucena.

Embotits

Posem a la vostra disposició una àmplia gamma d’embotits d’alta qualitat i de proximitat provinents de diverses indicacions geogràfiques protegides (IGP).

Tot tipus d’embotits curats, fumats, cuits, crus i frescos, provinents de diferents animals: el porc o l’ànec entre d’altres.

D’entre d’altres productes, trobareu pernils i espatlles ibèriques o serranes, botifarres, llonganisses, xoriços, sobrassades, lloms, etc.

Productes sense alcohol

També disposem d’una gran varietat de begudes sense alcohol que, segons la definició legal a Espanya, són aquelles que tenen menys de l’1{5dead38b33e7ac7cf24360069858212007af4980482bcf54f289db5d385842e0} d’alcohol en volum.

Vi sense alcohol: beguda procedent del vi del qual s’ha tret pràcticament tot el seu contingut alcohòlic.

Most de vi: Suc del raïm espremut abans que fermenti i esdevingui vi.

Xarop: Líquid de consistència viscosa que en general conté solucions concentrades de sucres dissolts en aigua o en un altre líquid.

Schnapps sense alcohol