ELABORADORS

És el fabricant de licors amb marca pròpia i de tercers que són distribuïts per tot Espanya a través d’una nodrida xarxa de distribuïdors especializats. També exporta els seus marques a més de 15 països d’Europa i del món. Entre les seves marques destaquen la gamma de licors de fruites Fresh, el licor d’arròs El Petonet, el brandy Octavius, Tequila 100 Pesos, així com la crema de maduixa amb Tequila 100 Pesos, entre d’altres.

Fresh licores
FRESH ORIGINAL LICORS DE FRUITES

Licors d’entre 17 i 20 graus d’alcohol elaborats a base de concentrats de diferents fruites i espècies, així com també la seva combinació amb altres destil·lats.

Fresh licors sense
FRESH SENSE ALCOHOL

Beguda refrescant sense alcohol elaborada a base de concentrats de fruita i sucre.

Fresh_cocktail
FRESH COCKTAIL

La gamma de licors per cockteleria com el triple sec, el licor de coco, de plàtan, de cafè, de cacau i de yema que conformen la base de preparació de diverses receptes de còctels.

100 pesos
TEQUILA 100 PESOS

100 Pesos és un destil·lat de 37,5 graus, elaborat a partir de la fermentació i destil·lat del suc que s’extreu de l’agave blau (Agave tequilana), una planta provinent de Mèxic.

Petoenet_jane_v2
LICOR DE CREMA D’ARRÒS “EL PETONET”

Licor de crema d’arròs especial, de baixa graduació (17º), sense gluten i apte per intolerants a la lactosa, amb una textura més cremosa que fa una combinació deliciosa amb el cafè.

awdswawd
RON MANOLO

Destil·lat de vi de 36 graus envellit en bótes de fusta durant un període de 6 mesos.

octavis_-500x350q
BRANDY OCTAVIUS

Brandy destil·lat de vi, de 40 graus, obtingut de varietats autòctones del Penedès i envellit en bótes de diferents tipus de roure, per un període d’entre 6 i 32 anys.

wasdwasdw
GIN CRADDOCKS

Craddocks London Dry Gin és una ginebra elaborada amb els botànics: ginebre, coriandre, pell de llimona, bruc, arrel d’angèlica, regalèssia i sajolida. Perfecta per gaudir d’un bon Gin & Tonic.

Resolis-Jane-500x3x50
RESOLIS

Alcoholat especial d’uns 27 graus a base de nous verdes en maceració o destil·lació, canyella i altres herbes aromàtiques en les proporcions corresponents que li donen els seu sabor genuí i inimitable.

Safrá
SAFRÁ

El Licor de Safrà és únic per les qualitats organolèptiques, pròpies d’un licor 100% artesanal que s’obté de la doble destil·lació d’alcohol de vi i la maceració de l’autèntic Safrà de Terol.

Licor-de-Avellana-500x350a
LICOR D’AVELLANA

L’autèntic licor d’avellana, amb una graduació de 24 graus, està elaborat amb avellanes de la cooperativa de Figuerola del Camp.

Peppermint-500x350a
LICOR DE MENTA

És un Licor de inconfusible gust de menta amb un final prolongat i refrescant a l’paladar, es pot observar de color verd profund i aromes d’agradable fragància clarament definits a menta.

———-

Descobreix el nostre catàleg de Jané Spirits Co. En aquest catàleg podràs trobar-hi la nostra àmplia oferta de productes.

JANE CATALEG WEB portada
SI VOLS REBRE UNA VISITA DEL NOSTRE EQUIP COMERCIAL CONTACTAR AMB NOSALTRES.
CONTACTE