LA DISTRIBUIDORA

La nostra empresa és un grup experimentat i apassionat en la distribució comercial de vins, escumosos, licors i alimentació selecta. Cada client amb el qual treballem es converteix en una part més del nostre equip. Oferim més de 10.000 referències, entre vins nacionals i internacionals, escumosos, destil·lats, licors i cerveses.

_MG_0265
INSTAL·LACIONS

Disposem d’un ampli magatzem amb més de 5.500m2 i una logística parell servir als nostres clients en un temps rècord.

MG_0144-2-1200x800
DISTRIBUCIÓ

Oferim més de 10.000 referències, entre vins nacionals i internacionals, escumosos, destil·lats, licors i cerveses.

_MG_0280-2
EQUIP DE VENDES

Més de 15 professionals que ens permet cobrir la Província de Tarragona i les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf (Barcelona).

10.000

Articulos
MÈS DE

100

Colaboracions

500

clientes

LES NOSTRES DISTRIBUCIONS

Tenim el privilegi de treballar les millors marques i empreses del món de la fabricació i distribució de vi i licor.

Cervezas Moritz, Ab-Inveb, Grupo Vichy Catalan, Aigües de Sant Aniol,  Grupo Raventós-Codorniu, Agustí Torelló, Vermuts Miró, Casalbor, Osborne, Zamora Company, Campari group, Maxxium, Diageo, Bacardi, Brown Forman, Gramona, Raventos i Blanc, Jane Ventura, Acustic Cellers, Barbara Fores, Martin Codax, Pago de los Capellanes, Emilio Moro,  William Humbert, Puerto de Indias, Sidras Kopparberg, Rio Markting, Rives Pitman, OTC-Monin, Málaga Virgen, Global Premium Brands, Icon spirits, Dominio de Tares, Vintae, Democratic Wines, Covides, Clos Galena, Celler Pasona, Bodegas Riojanas, entre otras.

CATÀLEGS DISTRIBUCIÓ 2021

———-

Descobreix el nostre catàleg de distribució. En aquest catàleg podràs conèixer l’oferta de vins, caves, licors i alimentació selecta.

Catalog_Jané_Magazine-copiaa_2
SI VOLS REBRE UNA VISITA DEL NOSTRE EQUIP COMERCIAL CONTACTA AMB NOSALTRES.
CONTACTE